Kalender


29 augustus 2019 - workshops implementatie Wvggz

Op donderdag 29 augustus organiseert GGZ Nederland in Amersfoort een middag rondom de implementatie Wvggz. Deze bijeenkomst voor leden is vooral voor projectleiders en ICT-ers die bij de implementatie betrokken zijn. Maar ook andere betrokkenen zijn welkom. Het doel van deze bijeenkomst is om u te informeren, de onder u levende vragen te inventariseren en te beantwoorden. U vindt hier het programma en het aanmeldformulier.

12 september 2019 - Ketenconferentie

Op donderdag 12 september is de derde Ketenconferentie. Dit is een landelijke bijeenkomst waarbij alle  ketenpartijen aanwezig zijn en presentaties verzorgen. Dit keer is de ketenconferentie in het Beatrix Theater in Utrecht. De dag start om 10.00 uur. Op deze bijeenkomst staat de cliënt (betrokkene) centraal. Drs. Bas van Dungen, directeur-generaal curatieve zorg bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport opent de conferentie. Daarna volgt plenair een spreker van een ketenpartner. Het middagdeel van het programma wordt een keuzemenu van workshops. We eindigen de dag met een interactieve netwerkactiviteit. Aanmelden kan vanaf nu. Wacht niet te lang, want er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Na aanmelding ontvangt u eind augustus nog een mail om uw keuze voor de workshops aan te geven.

17 september 2019 - GGZ College Wvggz

Op dinsdag 17 september organiseert GGZ Friesland een GGZ College over de Wvggz. Tijdens dit college wordt het ontstaan van de wet uitgelegd, wordt de wet verder te ontleed en worden processen toegelicht. Het college begint om 20.00 uur en is zowel in de zaal als online te volgen. Deelname is gratis. Meld u hier aan.

31 oktober 2019 - najaarsbijeenkomst casuïstiek

Op donderdag 31 oktober is er van 12:30-16:30 uur een najaarsbijeenkomst Wvggz. Rechter Rob Keurentjes gaat hier samen met deelnemers casuïstiek behandelen. Verdere informatie volgt.

1 januari 2020

Wvggz treedt in werking